energy logo

Az Energy céget 1995-ben alapították Csehországban, napjainkban pedig már számos országban, elsősorban Európában jelen lévő, nemzetközi társaság. A cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll.

Hogyan hat az Energy?

Az Energy minden táplálék kiegészítője testünk energetikai szinten történő harmonizálásával részt vesz szervezetünk regenerációjában, ellenálló képességének növelésében. Azzal, hogy energetikai szinten harmonizáljuk az egyes meridiánokat, elősegítjük a hozzájuk tartozó szervek helyes működését. A szervezet méregtelenítésének folyamatát a gyógynövénykivonatok segítségével és a bioinformáció révén sokszorosan felgyorsíthatjuk. A termékek nem csak különböző egészségügyi problémáinkon segíthetnek, de fontos szerepet játszanak a megelőzésben is.

Ellenőrzött minőség

A gyártási folyamat és a termékek minőség-ellenőrzése az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer legszigorúbb követelményei szerint történik. Ezek az étrend-kiegészítők közé sorolt, bioinformációs, komplex készítmények több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A legkiválóbb minőségű gyógynövényekből és más természetes forrásokból származó hatóanyagok közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetve szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.

Pentagram-regeneráció

Az Energy által kifejlesztett és széleskörűen alkalmazott Pentagram® regeneráció alapelve világújdonság az egészségvédelem és a betegségmegelőzés területén. A komplex gyógynövény-koncentrátumokból álló 5 alapkészítmény, valamint az alkalmazásukat előnyösen kiegészítő 5 komplex gyógynövénykrém az egészséghez vezető út 5 lépcsőfokát jelenti. A készítmények a hagyományos kínai orvoslás (hko) több ezer éves tudására építve, mind a 14 alapvető energiavezetékre (meridiánra) kifejtik hatásukat. Segítségükkel hatékonyan befolyásolhatjuk a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait.

A Pentagram® módszere az 5 elem tanának a hagyományos kínai orvoslásból ismert alapelveire épül, és egyszerre alkalmazza a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismereteit is. A készítményekbe foglalt bioinformációkat – a tökéletes egészség üzeneteként – többféle összetevőből álló gyógynövénykivonat hordozza, amely a testre és a lélekre egyaránt hat, segít egyensúlyba hozni és optimális szinten tartani az élettani folyamatokat.

Miért válasszunk Energy termékeket?

Az ENERGY filozófiája szerint az ember teste, lelke és szelleme egyetlen energetikai rendszerben fonódik össze, ezért a szervezet egészséges működésének alapfeltétele az említett három sík optimális együttműködése. Társadalmunkban az ember életét nagymértékben befolyásolják a nagy számban és dózisban elfogyasztott antibiotikumok, az egyéb,mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszerek. Ennek eredményeként immunrendszerünk legyengül, természetes ellenálló képességünk erősen csökken, fejlődésünk mesterséges, különféle vegyi anyagok által meghatározott keretek között folyik. Ha azonban tanulunk a természet törvényszerűségeiből, szervezetünk ellenálló képességét nem gyengítjük, hanem erősítjük és felkészítjük a betegségek elleni védekezésre, megelőzhetjük a gyógyszerek káros mellékhatásait, a betegségek okozta ártalmakat. Az Energy termékei a megelőzést szolgálják, de emellett segítenek az embereknek, hogy természetes úton újíthassák meg egészségüket.

Az Energy készítményei nem tartalmaznak tartósítószereket, sem egyéb mesterséges adalékanyagokat, kímélően hatnak, segítenek megszabadítani minket az egészségügyi problémáktól, abban az esetben, ha hozzáértő szakember választja ki őket. Több éves tapasztalatommal tudok tanácsot adni a hozzám fordulóknak ez érintett készítményekkel kapcsolatban.

További információ a www.energyklub.hu honlapon.